Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Flugaj GMBH, është zgjidhja!

Flugaj GMBH, kryen këto shërbime: punime të ndryshme brenda objekteve, ndarje dhe izolim të mureve, ngjyrosje profesionale e dekorime nga më të ndryshmet.

Flugaj GMBH gjindet në Linz të Austrisë.

Për më shumë informacione, mund të na kontaktoni edhe në numrin +43 676 77 79 994 , apo edhe përmes Facebook-ut Flugaj GMBH.

Ne sjellim ndryshimin që çdoherë e keni dashur.