Rtv Pendimi

Katër burra e ndihmojnë fenë(dinin) dhe dynjan:

1. Dijetari që punon me dijen e tij
2. I padituri që nuk refuzon të merr mësim
3. I pasuri që nuk është koprrac në pasurinë e
tij dhe
4. I varfëri që nuk e shet ahiretin për dynja.

(Shkëputje nga hytbeja e shejh Nabulsit)

Shkruar nga Fadil Musliu.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH