Kam problem me yndyrë në gjak ?

Se pari ju themi qe Allahu ju sheroft.dhe se dyti ju themi qe nese i permbaheni nje regjimi ushqimor ju nuk do te keni probleme.dieta ushqimore te jete perdorimi i miellit te thekres dhe jo te grurit, pra buka e thekres.duhet te ruheni nga vaji i rendomte por te perdorni vaj te ullirit.gjellera munde te konsumoni por me vaj te ullirit.peme sa me shum dhe perime.asgje nga skara dhe brumerat si p.sh pitet, flijat etj.nese hani buke te thekres hani mesatar mos u largoni krejtesisht nga buka.nese i permbaheni kesaj ju me emrin e Allahut do te keni sukses./Bisedim Karanezi/