Kam problem me tretjen ?

Per kete problem tendin duhet nje koordinim mes juve dhe mjekut.nga na juve sa ma shume uje dhe lengje sa ma pak ushqime te thata.nga ana e mjekut perdorimi i barerave jo qajerave .prej barerave jane barerat per lehtesimin e jashtqitjes pastaj ato per shtimin e punes se zorreve dhe shtimin e lengut ne zorre.gjithashtu edhe barera bimore si perdorimi i vajit te farerave te zeza qe eshte tregu mjaft efikase.te gjitha keto barera ipen nga mjeku specialist i lukthit dhe zorreve.ne nga ketu asgje nuk munde te ju shkruajm qofte emri i barit apo dozimi.permbajuni qetyre pikave dhe do te keni sukses inshaaAllah.Dr.Bisedim Karanezi/Radio Pendimi