Kam dhimbje të dhembit por ai nuk është i prishur si të veproj?

Pytje:

Kam dhimbje të dhembit por ai nuk është  i prishur si të veproj?

Pershendetje,dhimbjet e dhembit kur nuk eshte i prishur vijne nga neurallgjite(dhimbje nga pezmatimet e nervave apo shtypja e tyre).prandaj duhet te merret terapi kunder kesaj me antiinflmatore , analgjetike dhe ne disa raste me antibiotike.ne disa raste duhet te behet edhe bllokimi i nervit me injekcion intranervor kur dhimbja nuk ndalet me barerat e mesiperme.

Dr.Bisedim Karanezi/Radio Pendimi