Rtv Pendimi

Ka ndërruar jetë imami i fshatit Halabak, Nexhat ef. Pllana

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

NJOFTIM

Njoftojmë miqtë, shokët dhe gjithë dashamirët, se në moshën 42 vjeçare ka ndërruar jetë imami i fshatit Halabak, Nexhat ef. Pllana.

Varrimi i rahmetilut do të bëhet sot, në varrezat e fshatit Halabak, në orën 17:00.

Lusim Allahun e Madhëruar që rahmetliun ta ketë marrë në mëshirën e Tij dhe që ta shpërblejë me mirësitë e Xhenetit!

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH