ilahi e re

Ismeti dhe Mërgimi na sjellin ilahin e re “Antassalam”

Në muajin e bekuar të Ramazanit, gjatë ditës së sotme është lansuar ilahi me e re nga Ismet Shabani & Mergim Gashi, shkruan Opoja.net.

Një ilahi shumë e mirë dhe e pritur shumë mirë nga ndjeksit e tyre, ajo që e ban të veçohet kjo ilahi është se kan marr pjesë në aktrim, Hevzi Hasani (drejtor i Rtv Pendimit) dhe Hasan Murseli (MixhaBib).

Në ju ftojmë që ta dëgjoni këtë ilahi dhe ta shpërndani tek miqët tuaj

Interpretuan : Ismet Shabani & Mergim Gashi Teks : Mergim Gashi Melodi: Pershtati Ismet Shabani Vokale : Ardian Kastrati & Murat Liman Mix/Mastering: Ardian Kastrati Skenar: Mergim Gashi Rexhia : Hasan Murseli ( Mixha Bib ) Video : ProMedia & IssamMedia Aktruan: Hasan Murseli (MixhaBib) Hevzi Hasani Sponsor Special: RTV Pendimi.