I nxehur nga pritjet e gjata, qytetari paguan 3 mijë dollarë taksa në monedha: 12 orë për t’i numëruar

Një qytetar nga Virxhinia duket se është ndjerë i indinjuar nga orët e gjata të pritjes që është dashur të kalojë në zyrën e taksimit të shit-blerjes së makinave. Ndaj ai ka vendosur që këtë radhë t’u marrë kohën punonjësve, në të njëjtën mënyrë që ata i marrin kohën atij.

Nick Staford ka paguar rreth 3 mijë dollarë taksa për shitjen e dy automjeteve në monedha, të cilat i ka sjellë me karroca dhe u ka marrë punonjësve më shumë se 12 orë kohë për t’i numëruar.