Hoxhë Ulvi Fejzullahu

Ulvi Fejzullahu: Është një ndër hoxhallarët e mirënjohur në Luginën e Preshevës. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit. Shquhet me angazhimin e tij në thirrjen islame përmes medieve qofshin ato të shkruara apo televizive po edhe përmes internetit. Ai është Imam në xhaminë qendrore në Bujanoc – Jug të Serbisë dhe hutbet e tij përcillen nga një numër i madh njerëzish

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com