Hoxhë Ramil Sherifi

Jam Ramil Basri Sherifi i lindur ne fshatin Cernice komuna e Gjilanit me date 02.04.1984. Shkollen fillore kam kryer ne Cerrnice dhe ne vitin 1998 kam filluar vitin e pare ne medresene e mesme Alaudin paralelja e ndare ne Gjilan. Ne Vitin 2002 kam kryer medresene dhe po ne kete vit kam udhetuar per Turqi pasi qe isha pranuar ne Universitetin Selquk ne Konja te Turqise, ne Fakultetin e Ilahijatit. Ne vitim 2003 jam pranuar ne Universitetin e Mbretit Saud(King Saud University), ne institutin e mesimit te gjuhes Arabe.Pastaj ne vitin 2005 jam pranu ne Fakultetin e Edukimit dega kulture Islame ne te njejtin Universitet. Ne vitin 2011 kam kryer fakultetin dhe tani jam ne Kosove dhe banoj ne Gjilan.Per momentin jam i angazhuar ne shoqaten Njeshmeria ne Gjilan dhe ende nuk jam i punesuar si Imam.Mirem me perkthime, ndonje hutbe ligjerat e kshtu me radhe.