Hoxhë Llukman Neziri

Hoxha i nderuar Llukman Neziri është i njohur për sherimin e njërzve nga sëmundjet e ndryshme Psiqike. Rukje sherimin më Kur´an dhe Sunnet . Hoxha i nderuar më nuk gjendet në Kosovë, po inshallah ai do të jetë me vendbanim të përhershëm në Kumanovë të Maqedonisë.

Kontaktoni hoxhën në Telefon .

00389 70 468 958