Hoxhë ky është vendi i marreve!

I nderuar Hoxhë Shefqet, deri sa isha në Medrese, ndiqja mesimet e Fikhut te ju. Shqipja juaj ishte e përzime me gjuhen e gjyshërve tanë, sepse ti nuk kishe pas mundësi me mësu gjuhen e ketyre intelektualëve dyftyrsha por kishe mësuar fenë e Zotit që për 500 vite e ka ruajtur populli jonë!
Hoxhë, unë nuk jam deputet, as minister e as me ndikim në këtë shtet ku drejtësinë e ndanë politika por jam një xhemat që kemi pas mbeshtetjen tende në shumë procese. Prandaj, mundem të dha kontribut me lutjet e mia dhe me fjalë e mundësi çfare kam!
Hoxhë, ketu ti dënohesh sepse Evropa po lyp mu dënu politikanet e këta vet veten se varin prandaj kërkojnë kurban.
Kjo elit politike, ka denuar hoxhollar, ka mbyllur OJQ islame dhe ka shpallur luftë speciale ndaj identitetit tonë kombëtar!
Kjo valle e shërbimeve kundër fesë ka në mesin e vet plotë xhemat, politikan, hoxhollar e se di çka.
Kjo është kriza jonë e kurbani i krizes sonë jeni ju Hoxhë!

Abdullah Klinaku