Hoxhë Kushtrim Kelmendi

Kushtrim Kelmendi  i lindur me 02.07.1977 ne Peje. Shkollen fillore ka perfundu ne qytetin e lindjes. Ne vitin 1992 eshte regjistru ne Alaudin ne Prishtin dhe 1996 e perfundu te mesmen Ka qen pjesmares ne Uçka dhe ka perfundu fakulltetin ne Medine dega Hadithit ne 2005 Tash punon si imam ne xhamin haxhi ibrahim devolli- peje