Hoxhë Dr. Zekerija Bajrami na kujton disa vepra të mira për ditën dhe naten e xhumasë

Vëllezër të dashur,dhe ju motra të nderuara.
Mos harroni,se sonte është nata e Xhuma.
Ju e dini se:nata dhe dita e Xhuma kanë vlerë të vecantë.
Allahu atyre që pendohen,ua falë mëkatet prej Xhumasë deri të Xhumanë.
Pra,mos nguroni, të i dërgoni Salavatë Pejgamberit a.s.
Njashtu lexoni suren kehf.
Ata që nuk e din leximin
E Kur’anit,mund ta lexojnë komentin e saj në cilen gjuh ta dinë.
Allahu për hirë të natës dhe ditë së Xhuma,ju nderoftë,ju bekoftë,ju ruajtë juve,familjet tuaja dhe gjith muslimanët .
Nga cdo vështirësi dhe telashe e kësaj bote dhe Ahiretit.
Amin ja Rabbel aleminë.