maxresdefault

Gurabija të shpejta

Përbërësit:
2 ve
1 gotë të ujit vaj
1 gotë të ujit kos
1 tabell sheqer apo sipas dëshirës
1/2 pako sode buke
Përgatitja:
Të gjitha këto i përzien mirë i lëmë për 5-10 min të qëndrojnë dhe pastaj i hedhim miell deri sa të trashet brumi.
I ndan në toptha të vegjel dhe i rendit në tepsi me vaj dhe i shtyp ne mes që të marrin formën.