Google punon në pajisje sekrete

Google është duke punuar në pajisjen me emrin kodues “Manhattan”, i cili do të jetë konkurrent i Echo Show të Amazonit.

Bëhet fjalë për mikrofonat me asistent të mençur, i cili ka ekran prej 7 inç, i ngjashëm me Echo Show.

Pajisja po ashtu mbështet aplikacionet Think Google Photos, Duo, Google Keep ose YouTube, dhe do të ketë sistem operativ Android.

Pajisja do të prezantohet në gjysmën e parë të vitit 2018.