Google Pay prezantohet nesër

Në janar Google njoftoi se po kombinonte Android Pay dhe Google Wallet në një shërbim të ri pagesash të quajtur Google Pay.

Që nga sot, Google do të fillojë hapjen globale nga sistemi i ri i pagesave, aplikacioni i ri i Google Pay është tani në dispozicion për t’u shkarkuar nga dyqani Google Play.

Me Google Pay, do të jetë më e lehtë për ju të përdorni informacionin e pagesës të ruajtur në llogarinë tuaj të Google, kështu që ju mund të shpejtoni tek arka dhe pagesat online.

Gjatë javëve të ardhshme, do të shihni Google Pay në internet, në dyqan dhe në të gjithë produktet e Google, si dhe kur jeni duke paguar .