Google jep statistika të shitjes së telefonave

Google ka dalur me statistika për shitjen e telefonëve gjatë vitit 2017. Të dhënat e kompanisë bëjnë të ditur se Google ka shitur 3.9 milion telefonë Pixel dhe Pixel 2 në 2017-ën.

Këto statistika nuk janë pozitive për kompaninë duke e patur parasysh numrin e shitjeve të kompanive rivale. Pixel dhe Pixel 2 janë shitur për një vit, aq sa iPhone ka shitur për një javë./Indeksonline/