Google e blen motorin e kërkimit për GIF-a, markën Tenor

Google është e njohur për blerjen e kompanive në të cilat sheh shumë potencial, dhe më e fundit që do të përvetësohet nga gjiganti i kërkimit është Tenor.

Tenori ka një bazë të dhënash dhe miliona GIF’a në të cilën përdoruesit mund të bëjnë kërkime dhe Google thotë se do të integrojë teknologjinë e kompanisë në gjëra të tilla si Gboard dhe Google Images.

Ky shërbim do të vazhdojë të funksionojë nën markën e vet ekzistuese.