Google Chrome i mbushë 10 vjet

Google Chrome i mbushë 10 vjet

Google kishte lëshuar shfletuesin ‘Chrome’ saktësisht 10 vite më parë. Ky ishte shfletuesi i pari i Google, transmeton Indeksonline.

‘Chrome’ erdhi në kohën kur njerëzit kishin filluar të lodhen me Internet Explorer. Për të krijuar ‘Chromen’, Google përdori komponentë të shfletuesit të ‘Apple’ ‘WebKit’ dhe të ‘Firefoxit’.

‘Chrome’ për momentin ka 60 për qind të tregut në Desktop./Indeksonline/