Good life Restaurant

Good life Restaurant në Spreitenbach të Zvicrës ju ofron specialitete nga Balkani dhe më gjërë .
Ejani dhe shijoni specialitet tona të freskëta dhe 100 % hallall .
Ju ofrojm:
Qebapa, pleskavica , hamburger , pizza dhe pasta sallata të ndryshme dhe shumë specialitete të tjera.
Restaurantin e gjeni në këtë adresë:
Fegistrasse 20, Spreitenbach.
Për rezervime mund të na kontaktoni në nr e tel: 056 410 15 45.
Restaurantin e gjeni edhe në facebook: Good life restaurant.

Ushqim i parezistueshëm vetëm në Good life restorant