Gjyveq me fasule

Zihen fasulet si zakonisht, u hidhet qepë e grirë hollë dhe vaj.Fasulet zihen duke i lënë me pak lëng dhe të trasha.Pastaj e hedhim ne gjyveq(per nje person) mbi te cilin vendosim suxhuk .Masen e pregatitur e fusim ne furre, te cilen e kemi ngrohur paraprakisht.Servohet me sallate dhe jogurt.Ju befte mire./mesazhi/