Rtv Pendimi

Gjallërohu në Ramazan

Vëlla i nderuar, motër e shtrenjtë:

Nëse zemra nuk gjallërohet në Ramazan, kur do të gjallërohet?!
Nëse nga muaji i mëshirës dhe faljes del duarthatë, kur do të fitosh?!

Shkruar nga hoxha Ekrem Avdiu.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH