Fruta te thata te mbushura me maskarpone

Fruta te thata (Datteri),
maskarpone (lloj kremi, me kete emer kerkojeni ne markete),
sheqer pluhur,
sasia varet sa datteri do mbushni,

Pergatisni maskarponen me sheqerin dhe hidheni ne nje qese pasticerie, merni datterit dhe me nje thike prejini per se gjati,hiqjani faren dhe mbushini me paskarpone nje nga nje si ne foto. Ju befte mire