Rtv Pendimi

FËMIU PALESTINEZ?

Vetëm jam dhe po qajë kot

kur askush s’po mi fshinë lot
më ndihmo i madhi Zot
se kështu s’durohet dot.

Para syshë prindërit mi vranë
me pasoja përjetë më lanë
dhe sa të afërm i kam përcjellë
sa plagë në zemër i kam mbjellë.
 
Në një shtëpi të rrënuar
jetoj kështu i vetmuar
me vite të tëra duke pritë
sytë tanë kur do shohin dritë.


Sabër fëmiu palestinez
se edhe për ty zbardhë mëngjes
se pas cdo mbrëmje zbardhë agim
pas vështirësive vjen lehtësimi.

Deri kur sabër do të bëjmë
edhe sa kohë do të durojmë?
ku i kemi vëllezërit tonë
në zemrat e tyre a ka iman?

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH