Rtv Pendimi

E Enjte

Kushtrim

Emisioni ” Freskia e mëngjesit” është emision i përditshëm që sjellë Radio Pendimi.

Ky emision vjen çdo ditë nga e hëna deri të premtën me moderatorin Egzon Kastrati, duke filluar nga ora 08.30.

Lajme, Kalendari historik, Kuriozitete, Shëndetësi, Kulturë, Sport e shumëcka tjetër në emisionin “Freskia e mëngjesit” Tanimë do të jemi edhe më afër dëgjuesve duke komunikuar së bashku në pjesën e tretë të emisionit, ku ju mund të inkuadroheni dhe të merrni pjesë në kuizin e emisionit të mëngjesit.

Emisioni “Oqeani i diturisë” Projekti më i ri që sjellë Radio Pendimi, çdo të enjte nga ora 13.30, me hoxhallarë të ndryshëm.

Bëhu pjesë edhe ti, duke parashtuar pyetjen tënde, në emisionin “Pyete hoxhën”.

E mërkurë ora 14.00 – 15.30 h, moderator Egzon Kastrati.

Orari: E Enjte ora 21.00 – 22.00

Moderator : Naim Hoxha

Kontakt : Telefon 00377 44 536 635  + Sms

Programet javore

© RADIO PENDIMI. Të gjitha të drejtat e mbrojtura.

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH