Rtv Pendimi

Emisioni ” Freskia e mëngjesit” është emision i përditshëm që sjellë Radio Pendimi.

Ky emision vjen çdo ditë nga e hëna deri të Dielen, duke filluar nga ora 09.00.

Lajme, Kalendari historik, Kuriozitete, Shëndetësi, Kulturë, Sport e shumëcka tjetër në emisionin “Freskia e mëngjesit” Tanimë do të jemi edhe më afër dëgjuesve duke komunikuar së bashku në pjesën e tretë të emisionit, ku ju mund të inkuadroheni dhe të merrni pjesë në kuizin e emisionit të mëngjesit.

Edicioni i Lajmeve është  i përditshëm në Radio Pendimi.

Ky edicion vjen çdo ditë nga e hëna deri të Premten, duke filluar nga ora 11:00

Emisioni “Një ilahi për ty” mbahet çdo të hënë duke filluar nga ora 20.00 me moderator Hevzi Hasani

Ky emisioni tanimë është i njohur tek ju, i cili ka startuar të mbahet që nga hapja e Radio Pendimit.

Në këtë emision në radhë të parë roli kryesor i takon dëgjuesve pasi ata mund të inkuadrohen drejt për se drejti përmes lidhjes telefonike dhe të bëjnë përshendetje apo ndonjë urim si dhe të kërkojnë ilahitë e tyre të preferuara, e poashtu dëgjuesit kanë mundësi të bëhen pjesë e emisionit edhe përmes mesazheve duke na shkruar në rubrikën Dërgo Mesazh.

Të gjithë nga pak

E martë duke filluar në ora 14:00

Ta njohim të vërtetën

Orari: E Martë koha verore ora 21.30 – 23.00   koha dimrore ora 20. 30 – 22.00

Moderator : Të ndryshem

Kontakt : Telefon 00377 44 536 635  + Sms

Garo edhe ti

Orari: E Mërkurë ora 20.00 – 22.00

Moderator :  Hevzi Hasani

Kontakt : Vetëm mes lidhjës telefonike 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

Emisioni “Oqeani i diturisë” Projekti më i ri që sjellë Radio Pendimi, çdo të enjte nga ora 14.00, me hoxhallarë të ndryshëm.Bëhu pjesë edhe ti, duke parashtuar pyetjen tënde, në emisionin “Pyete hoxhën”.E mërkurë ora 14.00 – 15.00 h

Orari: E Enjte ora 21.00 – 22.00Moderator : Naim HoxhaKontakt : Telefon 00377 44 536 635  + Sms

Orari: E Diel ora 20.00 – 22.00

Kontakt : Telefon 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

shkruaj pyetje tek rubrika dërgo mesazh

Orari: E Diel ora 20.00 – 22.00

Kontakt : Telefon 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

shkruaj pyetje tek rubrika dërgo mesazh

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH