Embëlsirë e zezë

5:Vezë
1:Gotë e madhe vaj
1:Gotë e madhe qumsht
18:Luge sheqer
12:Lug mill
1:Kakao
1:Pluhur për pjekurina
200 gr çokulladë
 
Përgaditja:
Fillimisht përzihen vezët pastaj shtohet të
Gjitha perbersit e tjerë dhe qiten ne tepsi te lyer me 
yndyre,dhe piqet ne temperaturë 180-200’C,
dhe kur te ftohet e shpomë ne disa vende me rrëmojse dhe i hedhim qokoladen e shkrirë permbi…