Eksperimenti, e mbushë baterinë e telefonit me qepë (Video)

Truket për të bërë zgjidhje në mbushjen e telefonit janë të rrallë. Por një eksperimentues ka arritur që të gjejë zgjidhje.

Ai telefonin e tij Lennovi arrina ta mbushë në një qepë.Mjafton të kesh kabllon dhe ujë të veturës për të bërë këtë.

Për më shumë, shikojeni videon në vazhdim.

https://youtu.be/QhOC4Z__h78