Rtv Pendimi

EDHE PËR TY DO TË VJEN NJË E MIRË

Nuk mjafton vetëm të jetosh,

po duhesh patjetër edhe,

të jetosh me shpresë,

të jetosh me ëndërr,

dhe të jetosh me optimizëm,

se një ditë edhe për ty do të vjen një e mirë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH