Edhe një mashtrim: Mos e hapni këtë link në facebook

Në rrjetet sociale edhe në internet mashtrimet online janë bërë të zakonshme – dhe së fundmi është lëshuar aplikacionin i cili “zbulon kush u’a shikon profilin në Facebook.

“Kompania ka deklaruar se nuk ka opsion të tillë, dhe se kurrë nuk do të lejonte këtë lloj shkelje të privatësisë.”Facebook nuk ofron përdoruesit aftësinë për të parë se kush ka shikuar profilin e tyre, as ndonjë mënyrë për të lënë individët dhe aplikimet të kenë qasje në informacion të tillë”, ka thënë zëdhënësi në Facebook.Mashtrimi i fundit që qarkullob në rrjetin social, dhe se ju mund të shihni profilin e dikujt tjetër e gjith aishte mashtrim.Të gjithë ata që do të klikojnë mund të gjejnë veten në rrezik. Pra, Facebook këshillon përdoruesit që mos të shkruani fjalëkalimin tuaj, e as të marrë pjesë në lidhjet e jashtme nga Facebook nga parti të tjera të dyshimta.Nëse ju keni klikuar mbi linkun e cekur, ju duhet menjëherë të ndryshoni fjalëkalimin tuaj, sepse ju nuk mund të përballeni me aktivitete të dyshimta në llogarinë tuaj.