Rtv Pendimi

E Shtunë

09:00 – 10:30 – Programi i mëngjesit (Moderator : Rafet Shemsidini )
 
11:00 – 13:00 – Repriza e emisionit Drita e së vërtetës (Hoxhë : Fadil Musliu) Moderator Jetmir Rrahmani

 
14:00 – 15:30 – Emisioni Islami dhe fëmijet  (Moderator Rafet Shemsidini )
 
16:00 – 16:05 Flesh Lajmet (Moderator Rafet Shemsidini )
 
18:00 – 20:00 Emisioni Sfida më Hoxhë Bekir Halimi nga Shkupi (Moderator : Nexhmedin Kalisi )

Telefon numri për të marrë pjesë në emisionet tona është : 0041 44 586 99 03

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH