Hoxh Fadil Musliu Wallpaper

E kam zemrën e mirë!

Shprehja që kogja shumë e dëgjojmë në popullin tonë: “Me rëndësi është që e kam zemrën e mirë”, duhet të dëshmohet me punë të mira, fjalë të mira, sjellje të mirë, moral të mirë etj. dhe nëse nuk dëshmohet me ndonjërën prej këtyre, ajo shprehje është vetëm ngushëllim për ata që se kanë zemrën e mirë.

Shkruan hoxhë Fadil Musliu, raporton Rtv Pendimi.