Zekerija Bajrami

DY SHOKËT DHE DYNJAJA!

Ishin dy shokë që duheshin shumë me njëri tjetrin, por nuk ishin takuar për një kohë të gjatë. Kur u takuan, njëri u habit me shokun e tij, kur e pa se ishte lodhur dhe rraskapitur e pyeti: Pse je lodhur kështu?

Po pas dunjasë u përgjigj shoku. Po a e zure?!
Jo nuk mund ta zë kurrsesi.
Ahhh, ore i mjerë, je lodhur duke vrapuar pas dunjasë dhe nuk ke mundur ta zësh.
Po si do ja bësh me Ahiretin që akoma s’ja ke lypur adresën?!

Shkruan hoxhë Dr.Zekerija Bajrami, për Rtv Pendimin.