Rtv Pendimi

E Enjte

09:00 – 10:30 – Programi i mëngjesit (Moderator : Naim Hoxha )
 
10:30 – 11:00 Kuizi i ditës (Moderator : Naim Hoxha )
 
11:00 – 13:00 Repriza Emisioni Zëri i së vërtetës më hoxhë Omer Berisha
 
14:00 – 16:00 – Emisioni Pershendetje dhe Urime (Moderator : Naim Hoxha )

16:00 – 16:05 – Flesh Lajmet (Moderator : Naim Hoxha )

19:00 – 21:00   “Vërtet këshilla u bën dobi besimtarëve” – Hoxhë Mustafa Brahaj (Moderator : Buletin Limani )

Telefon numri për të marrë pjesë në emisionet tona është : 0041 44 586 99 03

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH