Rtv Pendimi

Dyshoj se kam sihër rreth martesës!

Pyetje:
Dyshoj se kam sihër dhe mendoj se dikush ma ka prerë nafakën për
martesë!

Përgjigje:

Nëse dyshoni në këtë gjë, mund të shkoni te ndonjë hoxhë i cili di të bëjë rukje duke lexuar Kur’an dhe aty mund të konstatoni se keni apo jo sihër. Por, keni kujdes nga të ashtuquajturit hoxhallarë, fallxhorët, etj.

Prof.Muhamed Dërmaku

pertymoter.net

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH