Dobitë e jashtëzakonshme për meshkuj dhe femra të mjaltës me xhinseng & ginkgo biloba

XHINSENGU DHE DOBITË E TIJ: Këshilli i ekspertëve gjermanë që vlerëson medikamentet këshillon përdorimin e xhinsengut në këto raste:

Për përmirësimin e imunitetit (shton rruazat e bardha të gjakut, nxit sekretimin e interferonit që shton rezistencën e trupit ndaj viruseve dhe shton aktivitetin e antitrupave).

Për rritjen e pjellorisë tek meshkujt dhe femrat dhe të aktivitetit seksual.

Shton performancën mendore, shton aftësinë për të mësuar, shton të menduarin maksimal dhe përqëndrimin.

Është i dobishëm për të sëmurët me diabet që marrin insulinë.

Mbron mëlçinë nga efektet e dëmshme të ilaçeve, alkoolit, nga lëndët helmuese dhe përmirëson funksionet e mëlçisë, shton rezistencën dhe performancën. Gjithashtu besohet se xhenseni i bën rezistencë lodhjes përmes mbështetjes që i jep gjendrës mbiveshkore.

Disa kërkues nga Italia, Danimarka dhe Finlanda këshillojnë përdorimin e tij si një ilaç plotësues për të sëmurët me kancer. Gjithashtu, ai pakëson prishjen e qelizave që vjen si pasojë e mjekimit me rreze dhe mbron qelizat e shëndosha nga dëmtimi.

 

XHINKO BILOBA DHE DOBITË E TIJ. Xhinko është një barishte.

Ginkgo përdoret për çrregullime të kujtesës përfshirë sëmundjen Alzheimer. Përdoret për të trajtuar rastet, si reduktimin e rrjedhjes së gjakut në tru, veçanërisht tek njerëzit e moshuar, për të parandaluar infarktet në tru, për të parandaluar dhe trajtuar humbjen e kujtesës, dhimbjet e kokës, ushtimat në veshë, marramendjet, vështirësitë për t’u përqëndruar, çrregullimet e humorit, dhe çrregullimet e dëgjimit. Disa njerëz e përdorin atë për probleme të tjera që lidhen me rrjedhjen e dobët të gjakut në trup, duke përfshirë dhimbjet e këmbëve kur ecin (klaudikimit), dhe sindromin e Raynaud-së (një përgjigje dhimbshme ndaj të ftohtit, sidomos në gishtat e këmbëve).

Xhinko përdoruret gjithashtu për çrregullimet e funksioneve të të menduarit që lidhen me sëmundjet Lyme dhe depresionin.

Xhinko përdoret edhe për të trajtuar problemet e performancës seksuale.

 

Produkti Mjaltë Xhinseng Plus për meshkuj & femra, i integron këto dhe shumë elemente të tjera për të ofruar dobi të jashtëzakonshme.

(Ginseng+Ekstraktet bimore+Ginkgo biloba)

 

Produkti special Ginseng Plus, i cili është burim ushqimore dhe energjetik i përbërë nga shumë vlera ushqimore dhe shëndetësore. Për të përfituar efikacitetin makismal, pëzierja e ekstrakteve është bërë me precizitet të lartë në doza të caktuara me përqindje të duhura. Për përfitimin të një sasie të vogël të produktit nevijiten rreth 100kg bimë.

Gingko është një antioksitant i fortë, bronkodilatator(kundër astmës), anti-enflamatuar. Rrit koncentrimin e gjakut në të gjitha organet. Ndihmon rritjen e memorjes dhe aktiviteteve psiqike. Në sëmundjet e zemrës, Alzaimer dhe kundër infarktit në zemër përdoret si profilaktik(mbrojtes). Bima ndikon në stabilizimin e nivelit të insulinës në gjakë. Gingko biloba është bimë e cila shitet më shumë në Francë, Gjermani dhe në shtetet tjera europiane.

 

Përmbajtja:

Mjaltë Sidëri

Propolis

Ginseng i kuq

Gingko biloba

Qumësht bletës

Polen Pallme

Fara të zeza(Nigella sativa)

Zallouh (Ferula hermonis)

Tongkat Ali (Eurycoma longifolia)

Safed Musli(Chlorophytum borovilianum)

Arra

 

Mënyra e përdorimit: 

Një lugë e tretur në një gotë e gjysmë me ujë të vakët ose qumësht. Një orë para ushqimit ose tre orë pas.

 

Për të interesuarit mund të porositni:

Dyqani “RIJADI” Prizren

Lagja: Terzi Mahalla, rr.Ismet Jashari-Kumanova

Mob. +386 49 283 048 (VIBER)