Djali i hoxhë Fadil Musliu, Aid Musliu diplomoi në fakultetin e sheriatit në Medine

Në postimin e fundit të hoxhë Fadil Musliu na jep lajmin për diplomimin e djalit të tij, Aid Musliu, me sukses të shkëlqyeshëm në fakultetin e sheriatit. Vendi ku ai diplomoi është Medina e bekur. Edhe ne Aid-it i dëshirojmë suksese në të ardhmën.

Postimi i plotë nga hoxha Fadil Musliu:

Elhamdulilah!

Në Medinën e bekuar, në Universitetin Islamik djali im Aid Musliu diplomoi me sukses të shkëlqyeshëm në fakultetin e sheriatit.
Lus Allahun e madhëruar që t’i jap bereqet në dijen e tij dhe inshaAllah sukseset e përcjellin gjatë gjithë jetës! /Rtv Pendimi/