DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

  1. Kur është në sexhde dhe e ndien se është afër Allahut.
  2. Kur e përfundon provimin e tij të fundit.
  3. Kur zgjohet nga gjumi dhe e sheh se e ka mundësinë edhe disa minuta shtesë të flejë.
  4. Kur e pranon një thirrje nga personi që është përmalluar për të.
  5. Kur e shikon personin që e do dhe e gjen se edhe ai shikon në të.
  6. Kur takohet me shokët e vjetër përsëri dhe e ndien se asgjë s’ka ndryshuar.
  7. Kur i prek gishtat e fëmijës së porsalindur.
  8. Kur e pranon një thirrje apo letër të shkruar nga personi, që e do dhe në ato momente është i vetëm.
  9. Kur ecën natën, në rrugë të qetë, dhe i rikujton momentet më të bukura të jetës.
  10. Kur e ndien se ka njeri që, me të vërtetë, përkujdeset për çështjet e tij.                                                                   Nga arabishtja: Irfan JAHIU