DASHURIA ËSHTË SHUMË LLOJESH

Dashuria është shumë llojesh dhe nëpërmjet atyre llojeve e shpreh dashurinë!

Përkujdesja ndaj teje.. është dashuri.

Frika për ty.. është dashuri.

Përkujdesja për lumturinë tënde.. është dashuri.

Pranimi i faljes tënde.. është dashuri.

Largimi yt, nganjëherë, është dashuri!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU