Çka ndodhë nëse Samsungu e iPhoni bien në ujë të valë (Video)

Dy rivalët më të mëdhenjë në botën e teknologisë, Samsung dhe iPhone vazhdojnë të konkurrojnë fuqishëm në treg.

Së fundi dy kompanitë po tentojnë të bindin se cili prodhim është më i fortë materalisht. Në videon e mëposhtme mund të shikoni se çfarë ndodhë nëse telefonët janë në ujë të valë.

Pavarësisht temperaturës së lartë, dy telefonët mbijetojnë dhe janë në gjendje funksionale. Kjo video dëshmon më së miri se sa rezistentë janë dy gjigantët telefonik./Indeksonline/