Çfarë ndodh, kur ju pini ujë me stomak bosh?

Në Japoni gjeja e parë që bëjnë njerëzit kur të zgjohen është të pinë ujë dhe ky është rezultati: Ne po që e kemi dëgjuar se konsumimi i ujit gjatë gjithë ditës është e mirë për ne, por a e dini se sa është e rëndësishme për të pirë ujë drejtë kur të zgjoheni? Është treguar se njerëzit që pijnë 2 ose më shumë gota ujë në ditë para çdo ushqim përjetojnë lehtësim tjetër nga sëmundjet e zemrës, dhimbjet e kokes, sëmundje të veshkave, dhimbje kronike, problemet e tretjes, dhimbje menstruale, dhe shumë lehtësira të tjera. Pirja e ujit në mëngjes mund të ju ndihmojë në uljen e acidit në stomak, si dhe për të mbajtur organizmin e juaj në rregullt.