gruaja-ne-islam-720x3401

ÇFARË ËSHTË DASHURI PËR GRUAN!!

Dashuri; ta rikujtosh që ta fal namazin kur është e zënë.

Dashuri; të interesohesh për të kur je në kulmin e preokupimit tënd, dhe ta shohësh si gruaja e vetme në dynja, edhe nëse nuk është më e bukura.

Dashuri; të qash para saj, jo nga mangësia e burrërisë tënde, po duke e pranuar dhe pohuar të qenit e saj nënë që t’i lind fëmijët dhe t’i edukojë ata!

Dashuri; të dëgjosh fjalimin e saj, sado që është i parën­dësishëm.

Dashuri; të kapesh fort për të dhe mos të largohesh, kur ajo, kërkon nga ti të largohesh prej saj.

Dashuri; të bëhesh për të babë dhe shokë para se të jesh i dashuri i saj.

Dashuri; të mbash me vete nga parfumi i saj dhe të nuhatësh erën dhe ta rikujtosh atë.

Dashuri; të ecish me të nën shi, nën diell dhe nën borë, sepse ajo është nevojtare që të jetë çdo kohë me ty!

Dashuria; nuk është nyje e ndërlikuar, po ajo është prej gjërave të thjeshta, për të cilat ti mendon se janë të kota dhe të pavlerë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU