Çaj bimor Hemani rregullator i sëmundjes së Diabetit

Çaj bimor kundër diabetit është 100% natyral me një përzierje të shumë bimëve të efektshme si: Gymnema Sylvestre, fruta të thata karela, gjethe ne’em e thatë, shilajeet dhe shumë të tjera të rralla për efekt të sukseshëm.
Çdo qese çaj anti Diabetik është si një infuzion i shëndetshëm bimor për shëndetin tuaj fizikal dhe organik.

Çaj bimor kundër Diabetit shëron:
Neutralizon viruset radikal në trupin tuaj
Normalizon sheqerin në gjak
Kontrollon nivelin e shiqerit ne gjak
Ul nivelet e sheqerit në gjak për tridhjetë minuta
Pastron nyjevet dhe nervat
Heq vanitet & kapsllëkun
Përmirëson thithjen dhe lagshtin tuaj
Promovon tretje të shëndetshme
Zbutë fytin tuaj nga acarimet,
Ju mbanë të freskët dhe energjik gjatë gjithë ditës Përbërsit e këtij çaj të gjelbër u sjellë kontrollin e plot të diabetit në shëndetin tuaj, i cili është shumë i rëndësishëm duke kontrolluar gjendjen e shëqerit në gjakun tuaj të siguroni jetë më efektive dhe më të rehatmshme.

Çaj bimor ka në shije me erë të këndshme, ku premikset e çajit janë të menjëhershme, si dhe është i lehtë për t’u përgatitur.

Nëse jeni duke përdorë insulinë të kosultoheni me mjekun paraprakishtë.

Ndalohet Kopjimi pa lejen paraprake të “Daveti Islam ”

Porosit në +386\49\283\048 +VIBER
Adresa:
Lagja Terzi Mahalla,rruga Ismet Jashari-Kumanova
Afer Medreses Aluddin Prizren