Rtv Pendimi

Bukuria, a është ajo e dukjes apo brendisë?!

Shikuar nga jashtë, njeriu plaket, rrudhet, mbase edhe shëmtohet.
Sinqeriteti dhe mirësjellja gjithmonë mbesin të freskëta dhe tërheqëse.

Shkruar nga hoxhë Ekrem Avdiu, transmeton RTV Pendimi.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH