BUKE E MBUSHUR

Buke filone, mish i pergatitur per qofte dhe rigon, Merni filonen dhe prejeni per se gjati te gjithe pastaj mbusheni me mishin e qofteve, merni kruajse dhembesh dhe vendosini 1cm large nga njera tjetra ne gjithe filonen ne menyre qe te mos hapet kur ta prisni dhe ti piqni, pastaj prejini si ne foto, merni pjaten ose nje tigan qe nuk ngjit dhe verini te piqen, hidhini pak rigon dhe pasi te jeni pjekur mire nga njera ane kthejini te piqen nga ana tjeter. Ju befte mire/kuzhina/al