Brinje vici te pjekura

Brinje vici,
rigon,
hurdha dhe kripe.

Ne nje tas hidhmi brinjet, hidhini kripen, rigonin dhe hurdhen e shtypur ose te grire shume imet, perzjejini mire qe i gjithe mishi te mari kripen dhe erzat pastaj mbulojeni me plasmas guzhine dhe lerini te pakten per 2 ore, pastaj mund ti piqni. Ju befte mire

Kuzhina.al