BOTA PA “MBULESËN E ALLAHUT” PËR NE, A PARAMENDOHET?!

Nuk mundem ta paramendoj botën pa “mbulesën e Allahut” për ne ..!!

Çka do të ndodhte nëse gjynahet kishin “erë”, dhe ajo erë dilte nga ne sipas sasisë së gjynaheve tona ..!!

Çka do të ndodhte nëse u “shkruante” në ballët tona gjynahu që e kemi bërë ..!!

Çka do të ndodhte nëse para “derës së shtëpive tona” e gjenim komentin e asaj që e kemi vepruar ..!!

Çka nëse e dinin njerëzit atë që e fshehu Allahu nga të metat e tona ..!

Pasha Allahun, nuk mundem as ta paramendoj atë .. se mundet të ketë botë pa “mbulesën e Allahut”.

O Zot, mos e shpalos atë qe e ke fshehur nga gjynahet tona … mbulona të metat e tona mbi tokë dhe nën tokë dhe atë ditë kur do të prezantohen veprat tona para Teje.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU