BIKI është droni i parë për xhirim 4K nën ujë! (Video)

Robosea ka shfaqur dronin e parë nënujor BIKI Bionic pa tela, i cili është mundëson xhirimin e pamjeve në cilësinë 4K.

Kur droni çiftëzohet me një aplikacion shoqërues, ju mund të merrni video 4K dhe imazhet drejtpërdrejt në pajisje mobile, ndërsa një sensor GPS i integruar siguron që ju kurrë të mos e humbni pajisjen.

“Biki mund të manovrojë kudo, dhe me përdorimin e algoritmit tonë ekskluziv, Robosea mund të mbajë ekuilibrin e saj në ujë – duke mundësuar vetë-stabilizimin e videos dhe fotot e mprehta nëpërmjet kamerës të kësaj platforme” tha Dr Minglei Xiong, CEO i Robosea.