Rtv Pendimi

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Besimtarët do të përjetojnë kënaqësi të shumta në këtë botë, ndërsa në botën tjetër do të përjetojnë ato që nuk i kanë imagjinuar dhe ato kënaqësi janë të pa fundme.
Po kënaqësia më madhështore është kur ta shohin Zotin e tyre.
Pejgamberi(alejhi salatu ve selam) ka thënë:”Vërtet, ju do ta shihni patjetër Zotin tuaj, ashtu siç e shihni hënën në natën e bedrit(katërmbëdhjetë), duke mos u shtyr me njëri-tjetrin gjatë shikimit të Tij…”(Buhariu dhe Muslimi).
Këtë e arrijnë ata besimtarë që kanë ambicie të larta, garojnë në punë të mira dhe shpresojnë takimin me Allahun.

Allahu na bëftë prej tyre!

Hoxhë Fadil Musliu

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH